Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi sigara CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut

Gündemde Bugün-23 Eylül 2017 Cumartesi

TÜRKİYE
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ve Suriye tezkeresinin süresini bir yıl uzatan görüşmelere katılmak üzere Meclis’e gidecek ve tezkere görüşmelerini izleyecek.

BAŞBAKAN YALDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binail Yıldırım, Kırşehir Belediyesi'ni ziyaret edecek, 30. Ahilik Haftası Kutlamalır Programına ve Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivaline katılacak. (Saat:10.30-11.00-13.00)  

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Merkezi'nde Gençlerin Gözünden Eğitimde Kademeler Arası Geçiş Çalıştayı'na katılacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-TBMM Genel Kurulu olağanüstü toplanıyor. Kuzey Irak'a operasyon yetkisi veren hükümet tezkeresinin süresi bir yıl daha uzatılıyor. (Saat:16.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Süper Lig'in 6. haftasına 3 karşılaşma ile devam edilecek. Atiker Konyaspor-Teleset Mobilya Akhisarspor, Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir ve Kadıköy'de Fenerbahçe Beşiktaş derbisi oynanacak. (Saat:14.00-16.30-19.30)

-TFF 1. Lig 6 haftasında; Altınordu-Gaziantepspor ve Grandmedical Manisaspor-İstanbulspor maçları oynanacak. (Saat:15.00-21.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.