Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin recep tayyip erdoğan binali yıldırım

Gündemde Bugün-23 Kasım 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Cevahir Otel'de Kadın ve Adalet Zirvesine, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Merkezi Laboratuvar Açılışı ve  Kütüphane Temel Atma Törenine katılacak ve Vahdettin Köşkü'nde Somali Cumhurbaşkanı Mohamed Abdullahi Mohamed Farmajo  ile Görüşecek. (Saat:10.00-14.30-17.00) 

BAKAN PEKCAN İSTANBUL'DA

-Ticaret Bakanı  Ruhsar Pekcan, Grand Cevahir Otel’de KADEM III. Uluslararası Kadın&Adalet Zirvesine katılacak ve İstanbul Üsküdar Lisesi Ziyaret edecek. (Saat:10.00-12.00)

BAKAN KURUM NEVŞEHİR'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Nevşehir Valiliğini, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek, Kentsel Dönüşüm Yerinde ve  İmar Barışı Uygulaması Yerinde İnceleme bulunacak. (Saat:11.00-11.30-14.30-15.45)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Grand Cevahir Otel’de Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kadın Ve Demokrasi Derneği (Kadem) İşbirliğinde Düzenlenecek Olan 3. Uluslararası Kadın Ve Adalet Zirvesi’ne Katılacak. (Saat:09.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz, DP Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-14.00-14.30-15.00)

KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-Türkiye-AB KP Eş Başkanı Emrah Karayel, Avrupa Parlamentosu Türkiye Forumu üyelerinden oluşan bir heyeti  Toplantı Salonunda kabul edecek. (Saat:11.00)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Finansal Hizmetler İstatistikleri ve Finansal Hizmetler Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş,   Uluslararası Mevlid-i Nebi Sempozyumu açılışına Telekonferansla katılacak. (Saat:10.00)

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. (Saat:14.30)

-Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta açılış maçında Galatasaray ile Atiker Konyaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Spor Toto 1. Lig'in 13. hafta açılış maçında Kardemir Karabükspor, Balıkesir Baltok ile karşılaşacak. (Saat:19.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.