Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Gündemde Bugün-23 Mart 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda Partisi'nin Bağcılar 6. Olağan İlçe Kongresine, Tozkoparan Spor Salonu'nda Güngören 6. Olağan İlçe Kongresine, Haliç Kongre Merkezi'nde Beyoğlu 6. Olağan İlçe Kongresine katılacak. (Saat:15.00-17.00-19.00)

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Şişli Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanımızın Eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin Teşrifleriyle Geçekleştirilecek “Biz Geleceğiz” Projesi Tanıtımı ve “Çocuk İhmal ve İstismarı” Konulu Sempozyuma katılacak. (Saat:14.30)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, İstanbul Sanayi Odası'nda  İstanbul Sanayi Odası otomotiv Çalıştayı'na katılacak. (Saat:14.30)

BAKAN ELVAN ERZURUM'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Sway Hotel'de 11.Kalkınma Planı Doğu Anadolu Bölgesi İstişare Toplantısına katılacak ve AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nı Ziyaret edecek. (Saat:09.30-14.00)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, TOBB Binasında düzenlenen Türkiye- Moldova İş forumuna, Özyeğin Üniversitesinde düzenlenen 7. Otomotive AR-GE proje pazarı ve komponent tasarım yarışmasına ve Raffles Zorlu Center’da düzenlenen İTHİB ödül törenine katılacak. (Saat:11.30-15.30-20.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. ((Saat:11.00-11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde 34. İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Toplantısına katılacak, Üniversite Camii Temel Atma Töreni, Hacı Yusuf Taş Camii'de Cuma Namazı ve Hutbe İradı, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde Özel Oturuma katılacak. (Saat:09.30-11.30-12.40-14.30)

SPOR

-A Milli Futbol Takımımız Antalya'da özel maçta İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak. (Saat:20.30)

-Fenerbahçe, milli maç haftasından dolayı verilen arada Bolu Atatürk Stadı'nda Boluspor'la hazırlık maçı yapacak. (Saat:18.00)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.