Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin recep tayyip erdoğan operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Gündemde Bugün-23 Ocak 2018 Salı

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Güvenlik Değerlendirme Toplantısına katılacak, Kongo Cumhuriyeti Büyükelçisi Luc Joseph Okio'nun Güven Mektubunu, Lübnan Büyükelçisi Ghassan Moallem'in, Güven Mektubunu, Güney Kore Büyükelçisi Choı Hong-Ghı'nin Güven Mektubunu ayrı ayrı kabul edecek ve  Filistin Yasama Meclisi Türkiye Dostluk Grubu Heyetini Kabul edecek. (Saat:12.00-14.00-14.45-15.30-16.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Grand Ankara Otel'de Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Törenine katılacak. (Saat:15.30) 

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Sheraton Oteli'nde Rekabetçi Sektörler İkinci Dönem Çağrı Sonuçları ve Protokol imza Törenine katılacak. (Saat:14.00)

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU FRANSA'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Paris'te düzenlenecek olan “Kimyasal Silah Kullanımının Cezasız Kalmaması İçin Uluslararası Ortaklık” konulu Dışişleri Bakanları Toplantısına katılacak.

BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL'DA

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, CNR EXPO Yeşilköy'de 14.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (CNR İMOB)'na katılacak. (Saat:12.00)

KOMİSYON TOPLANTILARI

-AK  Parti-MHP İttifak Komisyonu (Saat:14.00)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-16. Dönem (1977-1980) Malatya Milletvekili, 40. ve 42. Hükümet Devlet Bakanı Lütfi Doğan'ın cenaze töreni (11.00)
-Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan, Filistin-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı İbrahim Abu Al Najja ve beraberindeki heyet onuruna TBMM Mermerli Salonda öğle yemeği verecek. (Saat:13.00)
-TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ve komisyon üyeleri, Filistin-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı İbrahim Abu Al Najja ve beraberindeki heyet ile TBMM İçişleri Komisyonu Toplantı Salonunda bir görüşme gerçekleştirecek. (Saat:15.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutca basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 12. haftasında Pınar Karşıyaka sahasında İspanya'nın UCAM Murcia takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası 2. Tur I Grubu 4. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fransa'nın ESSM Le Portel takımını konuk edecek. (Saat:17.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.