Gündemde Bugün-23 Şubat 2020 Pazar

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK ELAZIĞ'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Elazığ Valiliği’ni ziyaret ve İl Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılacak, Elazığ Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde basın açıklamasında bulunacak, Atatürk Kültür Merkezi'nde Öğretmenler ile bir araya gelecek, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde Liselere Geçiş Sınavı ve Üniversite Sınavına Hazırlanan Öğrenciler ile bir araya gelecek ve Kültürpark Çadır Kenti ziyaret edecek. (Saat:10.15-11.30-12.15-14.30-16.00)

BAKAN TURHAN ÇANAKKALE'DE

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, 1915 Çanakkale Köprüsü Lapseki Şantiyesi İncelemede bulunacak, AK Parti Eceabat İlçe Kongresine katılacak. (Saat:11.00-14.15)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsünün dünyada yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-ABD Başkanı Donald Trump'ın, sözde Orta Doğu barış planını açıklamasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig’in 23. haftasına BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fraport TAV Antalyaspor, Gençlerbirliği-MKE Ankaragücü ve Fenerbahçe-Galatasaray maçlarıyla devam edilecek. (Saat:13.30-16.00-19.00)

-TFF 1. Lig'in 23. haftası Giresunspor-Ekol Hastanesi Balıkesirspor, Altay-Adanaspor, İstanbulspor-Boluspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:14.00-16.30-19.00)

-Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasına Fenerbahçe Öznur Kablo ile ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor karşılaşmasıyla devam edilecek. (Saat:15.15)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 18. haftası PTT-Galatasaray HDI Sigorta, Atlasglobal Yeşilyurt-Karayolları, Türk Hava Yolları-Beşiktaş, VakıfBank-Nilüfer Belediyespor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-14.00-17.00-17.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.