Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Gündemde Bugün-24 Ekim 2019 Perşembe

TÜRKİYE

-Hudutlarımızın güvenliğini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, DEAŞ ve PKK/KCK/PYD-YPG başta olmak üzere milli güvenliğimize tehdit oluşturan terör örgütleri ve teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin gelişmeler ve dünyadaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Avusturya Büyükelçisi Johannes Wimmer’in Güven Mektubunu kabul edecek, 105. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Törenine katılacak, Şili Büyükelçisi Armin Ernesto Andreya Latorre’nin Güven Mektubunu ve Karadağ Büyükelçisi Perisa Kastratoviç’in Güven  Mektubunu kabul edecek. (Saat:14.00-15.00-16.00-16.45)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Meyra Palaca Otel'de Öğretmen Kupası Tanıtım Toplantısına katılacak. (Saat:11.00) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, CHP İstanbul Milletvekili Ahmet Ünal Çeviköz, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-16.00-16.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Yıllık Sanayi ve Hizmet İstatistiklerini ve 2019 yılı Bitkisel Üretim 2. Tahmini sonuçlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi Gruplarında  3. hafta maçları oynanacak. Temsilcilerimizden Beşiktaş K Grubunda Vodafone Park’ta Portekiz temsilcisi Braga ile Başakşehir J Grubunda  Başakşehir Fatih Terim Stadyulunda Avusturya temsilcisi Wolfsberger ile Trabzonspor ise C Grubunda Medical Park Stadyumu’nda Rusya'nın Krasnodar FK ile karşı karşıya gelecek. (Saat:19.55-19.55-22.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.