Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist gündem özeti chp Covid19 bugünün gündemi enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya pkk

Gündemde Bugün-24 Eylül 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres tarafından devlet ve hükümet başkanları onuruna düzenlenecek resepsiyona, BM 74. Genel Kurulu genel görüşmelerinin açılışına katılacak ve Genel Kurul'a hitap edecek.

BAKAN SELÇUK ADANA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Adana Valiliği'ni ziyaret edecek ve "Tohumdan Fidana Fidandan Ağaca Projesi"nin tanıtım toplantısına katılacak. (Saat:10.15-10.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan basın toplantısı düzenleyecek. Saat:11.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016-2018 yılı Hayat Tabloları İstatistiklerini ve Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Eylül ayı İmalat Sanayi Kapasite Kullanım Oranını, İktisadi Yönelik İstatistiklerini ve Reel Kesim Güven Endeksini açıklayacak. (Saat;10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu mücadelesi oynanacak 16 karşılaşma ile başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.