Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti binali yıldırım Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir

Gündemde Bugün-24 Haziran 2019 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan, HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayı Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Haziran ayı Sanayi Kullanım Kapatise Oranını ve İktisadi Yönelim İstatistikleri Ve Reel Kesim Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hizmete açılacak olan “Göç ve Manevi Destek Merkezi” açılışına katılacak. (Saat:14.00)

SPOR

-2019 Afrika Uluslar Kupası D Grubu'nda Fildişi Sahili-Güney Afrika, E Grubu'nda Tunus-Angola ve Mali-Moritanya maçlarıyla devam ediyor. (Saat::17.30-20.00-23.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.