Gündemde Bugün-24 Kasım 2020 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:15.00)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK'UN PROGRAMI

-Mille Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Anıtkabir'i ziyaret edecek, Gazi Konser Salonunda “Öğretmen Yetiştirmenin Dünü Bugünü Yarını” Paneline katılacak ve 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında  81 il temsilcisi öğretmenlerle video konferans ile bir araya gelecek. (Saat:08.50-10.00-14.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP, HDP, MHP ve İYİ Parti Grup toplantıları yapılacak. (Saat:13.30-12.45-10.45-09.45)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Dışişleri Bakanlığı ve Bağlı Kurumlarına ait 2021 yılı bütçesi görüşülecek. (Saat:10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş, AK Parti İstanbul Milletvekili Amet Hamdi Çamlı basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:13.00-14.00-14.30-15.00-16.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım ayı Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Kasım ayı İmalat Sanayi Kapasite Kullanım Oranını ve İktisadi Yönelim İstatistikleri ve Reel Kesim Güven Endeksini açıklayacak. 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Azerbaycan ile Ermenistan arasında imzalanan ateşkes anlaşmasına yönelik yansımalar takip ediliyor, 

GÜNCEL

-İzmir'de yaşanan depreme ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası 4. tur eleme turu 9 karşılaşma ile başlayacak. Fenerbahçe sahasında Sivas Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. (Saat:21.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.