Gündemde Bugün-25 Aralık 2018 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de Partisinin Grup toplantısında konuşacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ürdün Başbakanı ve Savunma Bakanı Omar Al Razzaz’ı  Kabul edecek. (Saat:11.45-17.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de AK Parti, CHP, HDP ve İYİ Parti Grupları toplanacak. (Saat:11.30-13.30-12.45-09.45)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anıtkabir'de İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün 45. Ölüm Yıldönümü Anma Törenine katılacak ve Partisinin TBMM Grup toplantısında konuşacak. (Saat:09.30-13.30)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Reşat Moralı Toplantı Salonu'nda Asgari Ücret Tespit Komisyonu Son Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:10.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyonunda, Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılması Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:16.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Tıbbı Atık İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Finansal Hizmet İstatistikleri ve Finansal Hizmetler Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 11. haftası Eczacıbaşı VitrA – Aydın B.Şehir Bld., Karayolları – Beşiktaş, Kameroğlu Beylikdüzü Vol.l İht. – Nilüfer Bld., TK (Türk Hava Yolları) – Galatasaray HDI Sigorta karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:14.00-18.00-18.00-19.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.