Öne Çıkanlar 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti ensar vakfı olağan genel kurulu Enerji Yatırımları Takip ve Koordinasyon Kurulu kadıköy şifa sağlık grubu türkiyede kaç işsiz var toplu iş sözleşmesi yeni akite saldırı leblebi tozu bahçeli dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu güney kore kasımpaşa

Gündemde Bugün-25 Ekim 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde Türkiye İhracatçılar Meclisi Heyetini Kabul edecek, Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Toplantısına katılacak, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Salim Atay’ı Kabul edecek,  Ekonomi Politikaları Kurulu Toplantısına katılacak, MİT Başkanı Hakan Fidan’ı ve  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:13.00-15.00-16.30-17.30-18.30-19.30)

CHP GRUBU TOPLANIYOR

-CHP Grubu, Meclis’te basına kapalı olarak toplanacak. (Saat:11.00)

BAKAN PEKCAN ANKARA'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ATO Binasında ATO Meclis Toplantısına katılacak ve JW Marriot Otel'de Türkiye – Almanya JETCO Protokolünün İmzalanma törenine katılarak basın açıklaması yapacak. (Saat:11.00-17.30)

BAKAN KURUM İSTANBUL VE KONYA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde Dijital Şehircilik Zirvesine, Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi'nde Beyşehir Toplu Açılış Törenine katılacak, Beyşehir Eşrefoğlu Camii Ziyareti, Seydişehir Termal Tesisi'nde İncelemede bulunacak, Seydişehir Belediyesini ve Seyit Harun Veli Türbesini Ziyaret edecek. (Saat:09.30-15.00-16.30-17.15-17.30-18.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Dilekçe Komisyonu, Başkanvekili seçimi, komisyon çalışma usulüne ilişkin alınacak kararlar gündemiyle toplanacak. (11.00)

-KİT Komisyonu’nda, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü görüşülecek. (11.00)

-KİT Komisyonu’nda, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü görüşülecek. (12.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, İYİ Parti Milletvekilleri Bedri Yaşar, Tuba Vural Çokal ve Aylin Cesur, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, HDP Batman Milletvekili Necdet İpekyüz basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-11.00-11.30-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30-16.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Katı Yakıtlar istatistiklerini ve Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Ekim ayı İmalat Sanayi Kapasite Kullanım Oranını açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta karşılaşmaları oynanacak. Temsilcilerimizden Fenerbahçe D grubunda deplasmanda Belçika ekibi Anderlecht ile Beşiktaş I grubunda Genk ile Akhisar Belediyespor ise deplasmanda Sevilla ile karşılaşacak. (Saat:19.55-22.00-22.00)

-Turkish Airlines EuroLeague 4. maçında Fenerbahçe ile Anadolu Efes Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Eurocup C Grubu ilk maçında BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde  Tsmoki Minsk ile karşılaşacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.