Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon kemal kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün-25 Ekim 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Gine Cumhurbaşkanı Alpha Condé ile Görüşecek ve Afganistan Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Abdul Raşid Dostum’u Kabul edecek. (Saat:14.30-17.30)

BAKAN SELÇUK SİVAS'TA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sivas Valiliği’ni ziyaret edecek, Sivas Yetenek ve Beceri Merkezi açılışına, Sivas Bilim ve Sanat Merkezi açılışına katılacak ve Ak Parti Sivas İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. (Saat:11.45-14.30-15.15-18.00)

BAKAN TURHAN ISPARTA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Isparta Garı'nda Göller Ekspresi’nin Isparta-İzmir Arasında İlk Seferine Uğurlanması Törenine katılacak, Isparta Valiliği'ni, Isparta Belediye Başkanlığı'nı ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (Saat:11.00-13.30-14.30-15.00)

BAKAN DÖNMEZ BALIKESİR'DE

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Balıkesir Valiliğini ziyaret edecek, ETİ Maden Bor Karbür Tesisi Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:12.30-14.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Kurumsal Sektör Hesaplarını, Ağustos ayı Katı Yakıtlar verilerini ve Ekim ayı Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00-10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Eylül ayı Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesini, Ekim ayı İmalat Sanayi Kapatise Kullanım Oranını, İktisadi Yönelim İstatistikleri ve Reel Kesim Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 9. haftası açılış maçında Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-TFF 1. Lig'in 9. haftası açılış maçında Boluspor ile Keçiörengücü karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

-Basketbol'da THY Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe Beko, İtalya temsilcisi AX Armani Exchange Milan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (Saat:21.45)

-Voleybol'da Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 4. haftası Atlasglobal Yeşilyurt-VakıfBank, Galatasaray HDI Sigorta-Fenerbahçe Opet karşılaşmalarıyla başlayacak. (Saat:13.00-18.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.