Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Gündemde Bugün-25 Eylül 2018 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nde BM 73. Genel Kurul’un ilk gününde Genel Kurul’a hitap edecek ve BM Genel Sekreteri tarafından düzenlenecek öğle yemeğine katılacak.

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Özbekistan’da görüşmelerine devam ediecek.

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan, PTT Pul Müzesi'nde PTT ile Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri arasında yapılacak Tarım Kart İmza Törenine ve Hilton Ankara'da Singapur Milli Gününe katılacak. (Saat:13.00-19.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, MEB Başöğretmen Salonu'nda Millî Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Arasında, “Mesleki ve Teknik Eğitimi Geliştirme” ve “Geleneksel Türk Sanatlarını Gelecek Nesillere Aktarma ve Yaşatma” Alanlarında İş Birliği Protokolü İmza Törenine katılacak. (Saat:15.30)

BAKAN PAKDEMİRLİ ANKARA'DA

-Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, PTT Pul Müzesinde “Ortak Kart Projesi”ne ilişkin protokol imza törenine katılacak. (Saat:13.00)

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Girişim Özelliklerine Göre Dış Ticaret İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.