Öne Çıkanlar Fan Jinshi Pepe İçin İmza Töreni Düzenlendi Galatasaray Transfer Haberleri Koltuk Testçisi Sinan Dumlu bendevi palandöken iş kazaları için ne dedi Galatasaray Tek Golle 3 Puanı Kaptı atatürkçü düşünce derneği 15 temmuz için ne dedi Haymananın kurtuluş gününe kimler katıldı medicana hülya avşar meteoroloji haberleri

Gündemde Bugün-25 Haziran 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de Partisinin Grup Toplantısında konuşacak ve AK Parti Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.45-15.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de AK Parti, CHP ve İYİ Parti Grup Toplantıları yapılacak. (Saat:11.30-13.30-09.45)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Görüşmeleri tamamlanan Askeralma Kanunu'nun oylaması yapılacak ve Milli Eğitim Kanunu'nda değişiklik öngören yasa teklifi görüşülecek. (Saat:15.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Brezilya'da gerçekleştirilen 2019 Kupa Amerika'da Grup maçları C Grubunda oynanacak Şili - Uruguay ve Japonya - Ekvador karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:02.00-02.00)

-2019 Afrika Uluslar Kupası F Grubu'nda oynanacak Kamerun - Gine-Bissau ve Gana - Benin maçlarıyla devam edecek. (Saat:20.00-23.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.