Gündemde Bugün-25 Mart 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Eylül Spor Salonu'nda Partisinin Giresun 6. Olağan İl Kongresi'ne ve Hayri Gür Spor Salonu'nda Trabzon 6. Olağan İl Kongresi'ne katılacak. (Saat:12.00-15.00)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde AK Parti Beşiktaş 6.Olağan İlçe Kongresi'ne katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN SARIEROĞLU ERZİNCAN'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Esnaf Ziyaretinde bulunacak ve Erzincan Belediyesi Nikah Salonu'nda AK Parti Erzincan Kadın Kolları Kongresine katılacak. (Saat:12.30-13.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Pamukkale Colossae Termal Otel'de TBMM Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonu toplantısına ve Merkezefendi Bereketler Kültür Merkezi'nde Pamukkale ve Merkezefendi Kadın ve Gençlik Kolları toplantısına katılacak. (Saat:13.00-16.00)

BAKAN ARSLAN YOZGAT'TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, YHT Şantiyesi – Yerköy'de Ankara –Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı İlk Ray Serim Törenine ve Büyük Sinema'da Ulaştırma Koordinasyon Toplantısına katılacak. (Saat:10.30-13.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasına Galatasaray Odeabank-Trabzonspor, Fenerbahçe Doğuş-Eskişehir Basket, Gaziantep Basketbol-Yeşilgiresun Belediyespor, Darüşşafaka Basketbol-Sakarya Büyükşehir Belediye karşılaşmaları ile devam edilecek. (Saat:13.00-15.15-17.00-19.30)

-Bilyoner.com KBL’de 22. haftası Hatay BŞB - Mersin BŞB karşılaşması ile tamamlanacak. (Saat:14.00)

-Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 28. haftası Bursa BŞB. Budo - Edirne Bld. Edirnespor ve Mersin Basketbol - Mersin BŞB.Gelişim karşılaşmaları ile tamamlanacak. (Saat:14.00-14.00)

-Voleybol Efeler Ligi Play-off Yarı Final Etabı ikinci karşılaşmaları Ankara TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak Halkbank – İstanbul BBSK karşılaşması ile tamamlanacak. (Saat:16.00)

-Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-off Yarı Final Etabı ikinci karşılaşmaları İstanbul TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda, Eczacıbaşı VitrA ile Fenerbahçe takımları arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak. (Saat:14.00)

-Voleybol Sezonu 1. Lig Bayanlar Final Etabı karşılaşmaları Aydın’da bulunan Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanacak Pursaklar Vol. İht. – Karayolları ve Balıkesir B.Şehir Bld. – THY karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-15.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.