Öne Çıkanlar azerbaycan eNBE Kent diyarbakır pkk Ayyuka bugünün gündemi akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul çin

Gündemde Bugün-25 Mayıs 2019 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayında Sanatçı ve Sporcular ile İftarda bir araya gelecek. (Saat:20.30)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Beykoz Meydanında Beykoz Belediyesi Tarafından Düzenlenecek Meydan İftarına Katılacak. (Saat:20.24)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu Şampiyonu Galatasaray, 22. şampiyonluğunu Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenecek Gala Gecesi'nde görkemli bir şekilde kutlayacak. (Saat:19.05)

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu son haftasında Atiker Konyaspor ile Akhisarspor karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play off çeyrek final ikinci maçında Gaziantep Basketbol - Galatasaray Doğa Sigorta ve Banvit - Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. (Saat:15.15-16.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.