Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon kurban bayramı

Gündemde Bugün-25 Ocak 2019 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yakutiye Buz Hokeyi Salonunda AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısına ve Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde AK Parti Erzurum İl Başkanlığı Teşkilat Yemeğine katılacak. (Saat:14.00-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret edecek. görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Akşener ortak basın açıklaması yapacak. (Saat:11.30-12.00)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Millî Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İSO ve İTO Arasında İş Birliği Protokolü İmza Törenine katılacak. (Saat:10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP İstanbul Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30-12.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00) 

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Ocak ayı İmalat Sanayi Kullanım Oranını ve İktisadi Yönelim İstatistikleri ve Reel Kesim Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 19. haftası açılış maçında Beşiktaş-Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Spor Toto 1. Lig'in 19. haftası açılış maçında Gençlerbirliği ile Altınordu karşılaşacak. (Saat:19.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.