Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Gündemde Bugün-26 Aralık 2017 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hartum Havalimanından resmi ziyarette bulunacağı Çad'a hareket edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Encemine Uluslararası Havalimanı'​ndaki resmi karşılama töreninin ardından, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Çad Cumhurbaşkanı Idriss Deby ile baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirecek.

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık ayı Sektörel Güven Endekslerini ve 2016 yılı İmalat Sanayi Su, Atıksu ve Atık İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30-13.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.
-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.
-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

GÜNCEL

-İYİ Parti Lideri Meral Akşener, İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı Açılışında Konuşma Yapacak. (Saat:12.00)

-Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin ve Üniversitelerimizdeki Eğitim ve Eğitim Bilimleri Fakültelerinin Dekanlarının katılımıyla Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında eğitim ve öğretimin, insani ve kültürel kalkınma temelinde görüşülmesi amacıyla “Eğitim ve Eğitim Bilimleri Dekanlar Konseyi Toplantısı” gerçekleştirilecek. (Saat:14.00)

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu ilk maçında Gençlerbirliği-Bursaspor ve Galatasaray-Bucaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:18.30-20.30)   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.