Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu

Gündemde Bugün-26 Ekim 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Stadyumu'nda Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi İkinci Dönem Sözleşmeli Astsubay Mezuniyet Törenine katılacak. (Saat:11.00-18.00)

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi'nde Üsküdar Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni ve Fahri Doktora Tevcih Töreni ile İlk Dersin İcrasına katılacak. (Saat:10.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Foto Muhabiri Ara Güler'in Ailesine Taziye ziyaretinde bulunacak, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nde Türkiye'de Gençlik ve Siyaset Konulu Konferansa katılacak. (Saat:14.30-19.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, HDP İstanbul Milletvekili Saruhan Oluç, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, HDP Ağrı Milletvekilleri Dirayet Dilan Taşdemir ve Abdullah Koç basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.30)

KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Elitaş' ın Almanya Federal Cumhuriyeti Parlamenter Müsteşarı Oliver WITTKE ve Beraberindeki Heyet İle Görüşecek. (Saat:10.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Bitkisel Üretim 2. Tahmini verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 10. hafta açılış maçında Bursaspor ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Spor Toto 1. Ligi 10. haftasında Afjet Afyonspor-Gazişehir Gaziantep ve Altay-denizlispor maçları oynanacak. (Saat:19.00-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.