Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Gündemde Bugün-26 Eylül 2017 Salı

TÜRKİYE
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Törenine katılacak ve Ak Parti Genel Merkezi'nde Partisi'nin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.30-13.30)

BAKAN SARIEROĞLU BİNGÖL'DE

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Bingöl Üniversitesi'nde, Ulusal Kadın Girişimciliği kongresine katılacak. (Saat: 09.30)

BAKAN ÖZLÜ'NÜN PROGRAMI

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Sheraton Otel'de, 1. Kobiler ve Bilişim kongresine katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, 2017 – 2018 Yükseköğretim Akademik Yılı açılış törenine katlıyor. (Saat:09.30- 11.00)

BAKAN SAYAN KAYA

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Bingöl Ulusal Kadın Girişimciliği Kongresi"ne katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN YILMAZ'IN PROGRAMI

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, 2017 – 2018 Yükseköğretim Akademik Yılı açılış törenine katılacak ve Etimesgut'ta, Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılış törenine katılacak. (Saat:11.00-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz 2017 Katı Yakıtlar verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde  G Grubu ikinci maçında Beşiktaş, Almanya'nın Leipzig takımını Vodafone Park'ta konuk edecek. (Saat:21.45)

-Avrupa Şampiyonası Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda playoff maçları oynanacak.  Belarus – Çekya (Çek Cumhuriyeti) ve Hollanda - Hırvatistan karşılaşmaları yapılacak. (Saat:17.00-19.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.