Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün-26 Eylül 2019 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde TOBB Türkiye Eğitim Meclisi Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Swiss Hotel'de Türkiye’de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği Projesi Kapanış Toplantısı’na katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN DÖNMEZ İSTANBUL'DA

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çırağan Sarayı'nda Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi Teknoloji Lisansör ve Ortaklık Anlaşmaları İmza Töreni'ne katılacak. (Saat:14.30)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk , Swiss Hotel'de Türkiye’de Yolcu Taşımacılığı Hizmetlerinin Erişilebilirliği Projesi Kapanış Toplantısı’na katılacak. (Saat:10.30)

BAKAN VARANK İSTANBUL'DA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çırağan Sarayı'nda Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi Teknoloji Lisansör ve Ortaklık Anlaşmaları İmza Töreni'ne katılacak. (Saat:14.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Kültürel Miras İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı Konferans Salonunda Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “2019-2020 Akademik Yıl Açılış Programı”na katılacak. (Saat:10.00)

SPOR

-Basketbol Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda geçen sezonun Süper Ligi şampiyonu Anadolu Efes ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe Beko, Gaziantep Şahinbey Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.(Saat:19.00)

-Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu mücadelesi oynanacak 5 karşılaşma ile tamamlanacak.

- 2019 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın ilk yarı final maçında Polonya ile Slovenya karşı karşıya gelecek. (Saat:17.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.