Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki Yıldız Tilbe

Gündemde Bugün-26 Kasım 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de Partisinin Grup toplantısında Milletvekillerine hitap edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MGK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.45-15.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de AK Parti, CHP, HDP ve İYİ Parti Grup toplantıları yapılacak. (Saat:11.30-13.30-12.45-09.45)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonunda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2020 yılı bütçeleri ele alınacak. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te BBP Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, TİP Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-14.00-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Termik Santral Su, Atıksu ve Atık İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta mücadelesi A, B, C ve D gruplarında yapılacak karşılaşmalarla başlayacak. A Grubu'nda ülkemizi temsil eden Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:20.55)

-Voleybolda CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında A Grubu'nda yer alan Eczacıbaşı VitrA deplasmanda Finlandiya temsilcisi LP Salo ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.