Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Afrin Koca Dünya bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri gündem özeti

Gündemde Bugün-26 Mayıs 2019 Pazar

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, Çamlıca Camii Konferans Salonunda, Türkiye VII. Uluslararası Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Ödül Törenine katılacak, Yassıada'yı ziyaret edecek ve Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde AK Parti İstanbul Mahalle Başkanları ile İftar programında bir araya gelecek. (Saat:14.00-17.00-20.31) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu Göztepe - MKE Ankaragücü, Evkur Yeni Malatyaspor - Bursaspor, Fenerbahçe - Antalyaspor, İstikbal Mobilya Kayserispor - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:19.00-19.00-19.00-19.00)

-Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanşında Hatayspor - Adana Demirspor ve Osmanlıspor - Gazişehir Gaziantep maçları oynanacak. (Saat:16.00-21.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play off çeyrek final ikinci maçlarında Beşiktaş Sompo Japan - Tofaş, Türk Telekom - Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek. (Saat:16.30-17.30) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.