Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Gündemde Bugün-26 Nisan 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul edecek, Yeni Zelanda Genel Valisi Patsy Reddy ile öğle yemeğinde biraraya gelecek ve KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay'ı kabul edecek. (Saat:12.00-14.00-15.00)  

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek ve Çankaya Köşkü'nde Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov’u kabul edecek. (Saat:12.00-14.30)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Dr. Faruk Özlü, İlaç ve Tıbbi Cihaz Sanayii Zirvesine ve  Türk Patent ve Marka Kurumu Konferans Salonu'nda Türk Patent ve Marka Kurumunun üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği 1. Ulusal Üniversiteler Patent Yarışması'nda dereceye giren buluşçulara verilecek ödül törenine katılacak. (Saat:09.30-14.00)

BAKAN SARIEROĞLU SAKARYA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu,Sakarya Demokrasi (Kent) Meydanı'nda İstihdam Fuarı Açılışına, Hizmet Binaları Açılış Töreni (Sakarya Çalışma ve İş Kurumu Yeni Hizmet Binası Açılışı-Ferizli ve Söğütlü SGM Hizmet Binalarının Açılışı-Geyve ve Sapanca SGM Hizmet Binalarının Açılışı)' na, MUSİAD Sakarya Şubesi'nde MUSİAD Sakarya Şubesi Tarafından Düzenlenecek Olan “Endüstri 4.0 ve Çalışma Hayatına Etkileri” Konulu Programa ve SESOB Mesleki Sınav Merkezi Açılışına katılacak.(Saat:11.00-13.30-15.00-16.00)

BAKAN YILMAZ KIRŞEHİR'DE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sheraton Hotel'de İleri Teknoloji Okulları Tanıtım Programına katılacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, İYİ Parti Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya, İYİ Parti Isparta Milletvekili Nuri Okutan, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Ölüm Nedeni İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi Play-Off Çeyrek Final serisi 4. maçında Fenerbahçe Doğuş,  Baskonia Vitoria Gasteiz takımına Fernando Buesa Arena’da konuk olacak. (Saat:22.00)

-UEFA Avrupa Ligi yarı Finalinde Marsilya-Salzburg ve Arsenal-Atletico Madrid maçları oyannacak. (Saat:22.05-22.05)

-Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisi son maçında Eczacıbaşı VitrA ile VakıfBank, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda karşı karşıya gelecek (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.