Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk adana Pandemi yunanistan esnaf Akşener

Gündemde Bugün-26 Nisan 2019 Cuma

TÜRKİYE

-31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Hukuk Politikaları Kurulu Toplantısına katılacak, Yeni Zelanda Temsilciler Meclisi Başkanı Trevor Mallard’ı Kabul edecek. (Saat:14.00-16.00)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK YALOVA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Yalova Valiliği’ni, Kardelen Ortaokulu’nu ziyaret edecek, Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Milletvekilleri, Hayırseverler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelecek, Altan Kültür Merkezi'nde Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları programına katılacak. (Saat:12.30-13.45-14.30-17.30) 

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gazi Üniversitesi Prof. Dr. Prof. Dr. Fuat Sezgin Kültür ve Kongre Merkezi'nde Gazi Üniversitesi “İŞKUR Artı Hizmet Noktası Açılışı”na katılacak. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu,  CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, SP İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.30-12.00-12.30-14.00) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Ölüm Nedeni İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Mart ayı Uluslararası Rezervler ve Döviz Likitedisini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TZOB Genel Merkezi’nde düzenleyeceği basın toplantısında, Ramazan ayı öncesinde üretici ve market fiyatlarını açıklayacak. (Saat:10.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından bölgedeki gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Osmanlı Arşivleri Kongre Salonu'nda “İyilik Ekseninde Aile” temalı, Aile Forumu programı açılışına katılacak. (Saat:10.00)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta açılış maçında Medipol Başakşehir ile Göztepe karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague Playoff turu dördüncü maçında İspanya'nın  Barcelona Lassa takımına konuk olacak. (Saat:22.00)

-Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.