Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin tüik erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi ORDU chp haberleri tesk genel başkanı bendevi palandöken fatih duruay David Dastmalchian rusya tamer hassan filmleri cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün-26 Şubat 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Cezayir'e hareket edecek. (Saat:14.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, TÜBİTAK Başkanlık Binası'nda TÜBİTAK Devir Teslim Törenine katılacak. (Saat:11.30) 

BAKAN YILMAZ KABİL'DE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Afganistan Eğitim Bakanı Muhammed İbrahim Şinvari ve Afganistan Ulusal Güvenlik Danışmanı Hanif Atmar ile görüşecek.

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2017 katı yakıt istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 23. hafta kapanış maçında Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'ndaki dördüncü maçında deplasmanda Letonya ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-TFF 1. Ligi 23. haftası Adana Demirspor-İstanbulspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Altınordu-Boluspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:14.00-18.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.