Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan süt Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe asker jens stoltenberg ak parti genişletilmiş il başkanları toplantısı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ (ECLAC kredi ihracı içişleri bakanlığı

Gündemde Bugün-27 Ekim 2017 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulus'ta Melike Hatun Camii Açılış Törenine katılacak ve AK Parti Genel Merkezi'nde Partisinin MKYK Koplantısına başkanlık edecek. (Saat:13.30-15.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM’IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde yeni atanan Büyükelçileri kabul edecek, Ulus’ta Melike Hatun Camii açılış törenine katılacak, Çankaya Köşkü’nde Kosova Başbakan Birinci Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Behgıet Pacollı’yi kabul edecek ve AK Parti MKYK Toplantısına katılacak. (Saat:10.45-13.30-14.00-15.30

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde  İsveç Büyükelçisi Lars Wahlund'u Kabul edecek ve Türkiye Barolar Birliği'nde Türkiye Barolar Birliği Onur Ödülü'nün Avukat Hüsamettin Cindoruk'a Takdim Törenine Katılacak. (Saat:13.00-19.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kale Düğün Salonu'nda Merkez İlçe Başkanları ile Toplantı yapacak, Sivas Cuma Pazarı Kapalı Pazar Yeri Açılışını yapacak ve Koyulhisar İlçesi Kızılelma Köyünü ziyaret edecek. (Saat:09.30-11.00-15.00)

BAKAN DEMİRCAN İSTANBUL'DA

-Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Üsküdar Üniversitesi Akademik Yılı açılış törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN KARS'TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karakurt-Erzurum İl Sınırı Bölünmüş Yolu Temel Atma Törenine ve  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda 3’üncü Uluslararası Ebü'l-Hasan el-Harakânî Sempozyumuna katılacak. (Saat:10.00-14.00) 

BAKAN ELVAN ANKARA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirilecek Türkiye-Kosova İş Forumuna katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN EROĞLU KIRŞEHİR'DE

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kırşehir Valililği'ni ziyaret edecek ve Basın Açıklaması yapacak, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Kırşehir Belediyesi Güzler Evcil Hayvanlar Parkı ve Piknik Alanı Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine katılacak, Kırşehir Proje İmam Hatip Lisesi'nde Okullar Hayat Bulsun Projesi Kapsamında Fidan Dikimi programına katılacak, Kırşehir Belediye Başkanlığı’nı ve AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. (Saat:14.00-15.00-16.15-16.30-17.00)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Crown Plaza'da Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği Vl. Ulusal Gemi ve Yat Tasarımı yarışması ödül törenine katılacak. (Saat:20.00)

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ulus'ta Melike Hatun Camii açılışına katılacak. (Saat:12.40)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 Yılı Bitkisel Üretim 2. Tahminini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

GÜNCEL

-Bir ömür boyu hukukun üstünlüğü ve demokrasiyi savunan Avukat Hüsamettin Cindoruk’a Türkiye Barolar Birliği Onur Ödülü takdim edilecek. (Saat:18.30)

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi 4. haftasında Anadolu Efes-CSKA Moskova ve Panathinaikos Superfoods-Fenerbahçe Doğuş karşı karşıya gelecek. (Saat:19.45-21.30)

-Süper Ligi 10. hafta açılış maçında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda Kasımpaşa-Göztepe ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-TFF 1. Ligi 10. hafta açılış maçında Samsunspor ile Gaziantepspor  karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.