Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-27 Eylül 2017 Çarşamba

TÜRKİYE
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı kabul edecek, AK Parte Genel Merkezi'nde MKYK oplantısına başkanlık edecek ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Güvenlik Toplantısına Başkanlık edecek. (Saat:11.00-13.00-17.00) 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez’de Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, MeyraPalace’de İSGİB (İş Yerlerinde İş Sağlığı Ve Güvenliği İyileştirme Projesi) Kapanış Konferansına Katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN ÖZLÜ SİVAS'TA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Hilton Garden Inn’da lll. OSB Mesleki Teknik Eğitim Zirvesine katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA’DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sheraton Otel’de ‘İklim Değişikliği Alanında Ortak Çabaların Desteklenmesi Projesi Açılış Konferansı’ na katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ELVAN ANKARA’DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Orta Vadeli Program (2018-2020) Basın Toplantısı yapacak. (Saat:13.00)

BAKAN YILMAZ SİVAS’TA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Hilton Garden Inn’da lll. OSB Mesleki Teknik Eğitim Zirvesine katılacak ve OSBÜK Yönetim Kurulu, Sivas Oda ve Borsa Başkanları ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Bağlı Kuruluş Temsilcileri ile Görüşme yapacak. (Saat:10.00-13.00)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL’DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bomonti Hilton Otel’de İstanbul Finans zirvesine ve İhracatın Gizli Yıldızları Ödül Törenine katılacak. (Saat:14.00-20.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014-2016 Dönemi Hayat Tabloları istatistiklerini açıklayacak(Saat:10.00)

GÜNCEL

-İçişleri eski bakanı ve TBMM eski başkanvekili Meral Akşener, İstanbul-Avcılar’da kuracağı yeni partiyle ilgili hazırlık çalışmaları kapsamında STK temsilcileri, bilim, sanat, siyaset, iş, spor ve medya dünyasından konuklarla bir araya gelecek. Parti çalışmalarını ve gündeme dair konuları değerlendirecek olan Meral Akşener, yemek öncesi medya mensuplarının sorularını cevaplandıracak. (Saat:19.15)

-CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimiyle İlgili Düzenleyeceği Basın Toplantısında CHP’nin İBB Adayını Açıklayacak. (Saat:11.00)

SPOR

-Avrupa Şampiyonası Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda playoff maçında A Bayan Voleybol Milli Takımımız Polanya ile karşılaşacak. (Saat:17.00)

-UEFA Şampiyonlar Ligi  2. hafta grup maçları A, B, C ve D gruplarında oynanacak 8 maçla tamamlanacak. (Saat:21.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.