Gündemde Bugün-27 Kasım 2018 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de AK Parti Grup Toplantısında konuşacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.45-15.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-Meclis'te AK Parti, CHP, HDP ve İYİ Parti Grupları toplanacak. (Saat:11.15-13.30-12.45-09.45)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Çevre Koruma Harcama İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E-F-G ve H Gruplarında 5. hafta karşılaşmaları yapılacak.

-Galatasaray, UEFA Şampiyonlar ligi 5. haftasında 28 Kasım Çarşamba günü Lokomotiv Moskova ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın son antrenmanı yapacak. Teknik Direktör Fatih Terim ve bir oyuncumuz Lokomotiv Stadı Medya Merkezi’nde düzenlenecek olan basın toplantısına katılacak. (Saat:18.30-18.00)

-Galatasaray HDI Sigorta Bayan Voleybol Takımı, CEV Cup 16’lı final ilk maçında deplasmanda Romanya'nın CSM Targoviste takımıyla karşılaşacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.