Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-27 Nisan 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Partisi'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına ve Allianz İzmir Kampüsü açılış törenine katılacak. (Saat:11.00-17.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU BRÜKSEL'DE

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Brüksel’de düzenlenecek NATO Dışişleri Bakanları Toplantısına iştirak edecek.

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TAI - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.- Kahramankazan'da İlk Milli Haberleşme Uydusu TÜRKSAT 6A ile ilgili incelemelerde bulunacak. (Saat:09.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok basın toplantısı düzenleyecek. (Saat: 11.30-12.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayı Ekonomik Güven Endeksini, Şubat ayı Katı Yakıtlar ve İnşaat Maliyet endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Mart ayı Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesi verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kayseri Valiliği'ni ziyaret edecek, Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi Konferans Salonu'nda IV. Uluslararası Öğrenci Sempozyumu Açılış Programına katılacak, Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünü Ziyaret edecek, Hunat Camii'de Cuma Namazı ve Hutbe İradı, Kayseri Forum AVM Batı Kapısı Karşısı Otopark Alanında Suriye’nin Halep Şehrine Yardım Tırları Uğurlama Törenine katılacak. (Saat:09.00-09.30-10.45-12.15-13.30)

SPOR

-Süper Lig'in 31. haftası açılış maçında Göztepe-Kardemir Karabükspor karşılaşması oynanacak. (Saat:20.00)

-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final ikinci maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor-Hatay Büyükşehir Belediyespor ve Beşiktaş-Fenerbahçe maçları yapılacak. (Saat:18.00-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.