Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs rusya chp Covid19 terörist Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar enflasyon AİLE bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün-27 Şubat 2018 Salı

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Resmi ziyaret için bulunduğu Cezayir'de temaslarını sürdürecek.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Meclisi Dışişleri Komisyonu Başkanı Samed Seyidov ve Gürcistan Parlamentosu Dışişleri Komisyonu Başkanı Sophie Katsarava'yı kabul edecek ve TBMM Yeni Halka İlişkiler Binası Zemin katında, “Hocalı Katliamının 26. Yıl Dönümü” Fotoğraf Sergisi açılışına katılacak. (Saat:14.30-16.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'de AK Parti Grup toplantısına katılacak, Azarbeycan ve Gürcistan Parlamentoları Dışişleri Komisyon Üyelerini kabul edecek ve ATO Meclis Salonu'nda ATO Olağan Meclis toplantısına katılacak. (Saat:11.30-15.30-17.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP, HDP ve MHP Grupları toplanacak. (Saat:11.15-13.30-12.30-10.30)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ürdün'ün Ankara Büyükelçisi İsmail İssa Rifaie'yi kabul edecek. (Saat:15.00)

BAKAN YILMAZ MANİSA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Soma'da Maden Şehitliği'ni ve Soma Türk-İş Madenciler İlkokulu'nu ziyaret edecek. (Saat:14.00-14.30) 

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, İcra ve İflas Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek. (15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Anayasa Komisyonu’nda, Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (16.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat ayı Ekonomik Güven Endeksini, 2017 yılı lV. Çeyrek Sanayi İşgücü Girdi ve Ticaret ve Hizmet Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Teleset Mobilya Akhisarspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Fenerbahçe-Agel ile D Grubu'nda ise Galatasaray-VakıfBank karşı karşıya gelecek. (Saat:17.00-20.30)

-Voleybol Erkekler CEV Kupası çeyrek final rövanş maçında Ziraat Bankası, deplasmanda Belçika temsilcisi Lindemans ile karşı karşıya gelecek. (Saat:22.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.