Öne Çıkanlar galataport uyuşturucu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çalışanların birikim endişesi mercedes benz Gıda ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SÜLEYMAN SOYLU çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı çalışma bakanı

Gündemde Bugün-27 Şubat 2020 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Partisinin Milletvekilleriyle Kahvaltıda bir araya gelecek, Siyesit Akademi Açılışı Dersine katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyezi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul edecek. (Saat:11.00-13.30-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılına ait Tarımsal İşletme İşgücü Ücret Yapısı verilerini ve Şubat ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsünün dünyada yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-ABD Başkanı Donald Trump'ın, sözde Orta Doğu barış planını açıklamasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Adana’da Sabancı Merkez Camii'nde düzenlenecek olan Regaip Kandili Özel Programına katılacak. (Saat:20.30

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Medipol Başakşehir Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda konuk edecek. (Saat:20.55)

-TFF 1. Lig'in 24. haftası Keçiörengücü-İstanbulspor, Boluspor-Ekol Hastanesi Balıkesirspor, Bursaspor-Altay maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:14.00-16.30-19.00)

-Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 26. haftasında deplasmanda Almanya temsilcisi ALBA Berlin ile karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00)

-ING Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftası Beşiktaş Sompo Sigorta-Meksa Yatırım Afyon Belediyespor, Pınar Karşıyaka-Gaziantep Basketbol karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:18.00-20.15)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 19. haftası Beşiktaş-Atlasglobal Yeşilyurt, Galatasaray HDI Sigorta-Türk Hava Yolları karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:15.00-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.