Öne Çıkanlar çin galatasaray MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank beşiktaş chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Gündemde Bugün-28 Ağustos 2018 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU LİTVANYA'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius’un davetine icabetle Litvanya’ya resmi bir ziyarette bulunacak.

BAKAN KURUM İSTANBUL'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Swissotel Fuji Balo Salonu'nda "Türkiye İçin Kazanç Vakti" Tanıtım Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Yaygın Eğitim Faaliyetleri Araştırması sonuçlarını, Haziran ayı Katı Yakıtlar ve İnşaat Maliyet Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eleme turu rövanş maçları başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.