Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Koca Dünya bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri gündem özeti süt

Gündemde Bugün-28 Ekim 2017 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda Konya İli Toplu Açılış Törenine ve Selçuklu Kongre Merkezi'nde AK Parti Konya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışme Meclisi Toplantısına katılacak. (Saat:13.30-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, Hilton Bomonti İstanbul'da Türkiye Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Vakfı (TÜSES) Prof. Dr. Erdal İnönü'nün İzinde "Siyasette Uzlaşma Kültürü" Anma Toplantısına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN DEMİRCAN İSTANBUL'DA

-Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, "lV. Türk tıp Dünyası Kurultayı" kapsamında düzenlenen "Tüseb Aziz Sancar Bilim ve Teşvik Ödül Töreni" ne katılacak. (Saat:16.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Süper Ligi'in 10. haftasına 3 maç ile devam edilecek. Gençlerbirliği-Evkur Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir-Teleset Mobilya Akhisarspor, Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçları oynanacak. (Saat:14.00-16.30-19.30)  

-TFF 1. Lig 10. haftasında Balıkesir Baltok-Adanaspor, Altınordu- Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. (Saat:13.00-19.30)  

-Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 4. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor-Halkbank, İlbank-Çanakkale Belediyespor, VakıfBank-Galatasaray, Fenerbahçe-Beşiktaş, Seramiksan-Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas ve Eczacıbaşı-Nilüfer Belediyespor maçları oynanacak. (Saat:14.00-15.00-15.00-16.00-16.30-17.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.