Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist gündem özeti chp Covid19 bugünün gündemi enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya pkk

Gündemde Bugün-28 Ekim 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Dumlupınar Sosyal Tesisleri ve Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Misafirhanesi açılışına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN TURHAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Grand Tarabya Hotel'de İstanbul Yeni Havalimanı Ruhsat Takdim Törenine, Grand Tarabya Hotel-Kilyos Salonu'nda Karadağ Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Osman Nurkoviç ile İkili Görüşme, Afganistan Ulaştırma Bakanı Mohammed Hameed Tahmasi ile İkili Görüşme, Kosova Ar&Ge Mutabakat Zaptı İmza Törenine ve Brunei İletişim Bakanı Abdul Mutalib Yusof ile İkili Görüşme ve Hava Ulaştırma Anlaşması İmza Töreni katılacak. (Saat:15.30-16.30-17.15-18.00-21.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 10. haftasına Kayserispor-Demir Grup Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor-Galatasaray, Fenerbahçe-MKE Ankaragücü maçlarıyla devam edilecek. (Saat:13.30-18.00-20.30)

-Spor Toto 1. Ligi 10. haftası Giresunspor-Balıkesirspor Baltok, Ümraniyespor-Adana Demirspor, Eskişehirspor-İstanbulspor, Osmanlıspor-Altınordu maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:13.30-13.30-16.00-19.30)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftası Pınar Karşıyaka-Afyon Belediyespor, Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol-Türk Telekom ve Anadolu Efes-Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-15.15-17.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.