Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan Arap

Gündemde Bugün-28 Eylül 2017 Perşembe

TÜRKİYE
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’ne katılacak. (Saat: 11.00)

-Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’i resmi törenle karşılıyor. Erdoğan ve Putin, çalışma yemeği ve baş başa görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat: 18.50/21.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Hitit Üniversitesi'nde Uluslararası Kadeş Barış, Eşitlik ve Kardeşlik Sempozyumuna katılacak, Çorum Valiliğini ziyaret edecek, Hürriyet meydanı'nda toplu açılış törenine katılacak, Çorum Belediyesini ziyaret edecek ve Anitta Otel'de AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısına katılacak. (Saat:11.00-13.00-14.30-16.00-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alaşehir'de Tariş Üzüm İşletmesini ziyaret edecek, Üzüm Çalıştayı'na ve Alaşehir Üzüm Mitingi'ne katılacak. (Saat:13.00-14.00-17.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI IŞIK İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, IFTV - Uluslararası İstanbul Film ve Televizyon Forum ve Fuarı’nın açılış törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN SARIEROĞLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, İŞKUR Beyoğlu Hizmet Merkezi'nde İŞKUR "İş Kulüpleri" Projesi tanıtım programına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN ELVAN İSTANBUL'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Hilton Bomonti Otel'de 8. İstanbul Finans Zirvesine ve Inter Continental'da Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ile toplantı yapacak. (Saat:13.15-14.00)

BAKAN ÖZHASEKİ İSTANBUL'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Silivri şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ek Bina açılış törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TOBB İkiz Kuleler Sosyal Tesislerinde TOBB Türkiye Eğitim Meclisi Toplantısına katılacak. (Saat:14.00) 

BAKAN ARSLAN KARS'TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Şeker Fabrikası Pancar Alım Kampanyasına, AK Parti Kağızman İlçe Kongresine ve AK Parti Kars Merkez İlçe Kongresine katılacak. (Saat:09.30-11.30-14.00)

BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA

-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Hilton Bomonti Otel'de 8. İstanbul Finans Zirvesine katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, SwissOtel'de 34. IASP Dünya Bilim ve Teknoloji Parkları Kongresine katılacak. (Saat:10.00) 

BAKAN KURTULMUŞ İSTANBUL'DA

-Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Numan Kurtulmuş, IFTV - Uluslararası İstanbul Film ve Televizyon Forum ve Fuarı’nın açılış törenine katılacak. (Saat:10.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 Yılı Kültürel Miras İstatistiklerini ve Eylül 2017 Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

-Irak Federal Mahkemesinin anayasaya aykırı olduğunu açıkladığı ve Türkler ile Araplar'ın boykot ettiği Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

GÜNCEL

-İstanbul Büyükşehir Belediye  Meclisi, yeni belediye başkanının seçimi için toplanacak. (Saat:15.00)

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme turu Kura Çekimi TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapılacak. (Saat:15.00)

-UEFA Avrupa Ligi'nde Medipol Başakşehir deplasmanda Portekiz'in Braga takımı ile, Atiker Konyaspor ise sahasında Portekiz'in Vitoria Guimaraes takımıyla karşılaşacak. (Saat:22.05-20.00) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.