Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün-28 Eylül 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier tarafından Bellevue Sarayı'nda askeri tören ile karşılanacak, Başbakan Angela Merkel ile bir araya gelecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Abant Oteli'nde  CHP TBMM Grubu 27. Dönem 1. Çalışma-Değerlendirme Programı  açılış konuşmasını yapacak. (Saat:10.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, MEB Başöğretmen Salonu'nda Cinnah Genç Yazarlar Ödül Törenine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN KURUM MALATYA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Valiliği ziyaret edecek, Kuba Camii Açılışı ve Yeşilyurt Belediyesi Engelsiz Park Açılışına katılacak, Vali Galip Demirel Ortaokulunu ve Beydağı Mahallesi TOKİ ve Kentsel Dönüşüm Alanları Ziyaret edecek. (Saat:10.00-13.15-13.45-17.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de HDP Mersin Milletvekili Rıdvan Turan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), l. Dönem Ocak-Haziran 2018 Elektrik ve Doğalgaz fiyatları verilerini ve Ağustos ayı Dış Ticaret İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DSP Genel Merkezi'nde Demokratik Sol Partinin Yerel Seçimlerde izleyeceği politikalara yönelik bir Basın Toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 7. haftası açılış maçında Galatasaray ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.