Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI operasyon başbakan binali yıldırım kızılay ekonomi haberleri

Gündemde Bugün-28 Kasım 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde 34’üncü İSEDAK Toplantısına katılacak, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Dr. Yousef A. Al-Othaimen’i Kabul edecek ve Mabeyn Köşkü'nde Malezya Halkın Adaleti Partisi Başkanı Enver İbrahim’i Kabul edecek. (Saat:10.00-11.30-12.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'dan Berlin'e Hareket edecek ve CHP Berlin Birliği etkinliğine katılacak. (Saat:09.05-17.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA VE İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Dikmen Hakimevi'nde Adalet Bakanlığı ile Eğitim İşbirliği Protokolü İmza Törenine, Beyoğlu Hezarfen Anaokulları Merkezi Açılış Törenine, İstanbul Sanayi Odasının Aylık Olağan Toplantısına ve Pera Palas Hotel'de Beyoğlu Sohbetleri programına katılacak. (Saat:10.00-13.00-15.00-19.00)

BAKAN PEKCAN İSTANBUL'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İstanbul Kongre Merkezi’nde İslam İşbirliği  Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) Toplantısına ve Ticaretin Kolaylaştırılması  İİT Üyesi Ülkelerde Gümrüklerde Risk Yönetiminin İyileştirilmesi Oturumuna katılacak. (Saat:10.00-14.30

BAKAN PAKDEMİRLİ ANKARA'DA

-Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli YÖK’te Akademisyenlerle Buluşacak. (Saat:13.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı Araştırma-Geliştirme Faaliyetleri Araştırması sonuçlarını ve Eylül ayı Katı Yakıtlar verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi 5. haftası A,B,C ve D grubunda oyanancak maçlar ile tamamlanacak. Şampiyonlar Ligi, D Grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray deplasmanda  Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.55)

-Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, CEV Cup 16’lı final ilk maçında TVF Burhan Felek Spor Salonu’nda Hırvatistan’ın Mladost Zagreb takımını konuk edecek. (Saat:19,00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.