Öne Çıkanlar galataport Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk uyuşturucu LAZİO iksv çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çanakkale boğazında sular çekildi seçim çalışanların birikim endişesi çanakkale

Gündemde Bugün-28 Ocak 2020 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbişkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal'de Resmi ziyaretlerde bulunacak. 

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP, HDP ve İYİ Parti Grup toplantıları yapılacak. (Saat:13.30-12.45-09.45)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Devlet Mezarlığı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-İçişleri Komisyonu'nda; 2/2555 Esas Sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:15.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te BBP Genel Başkanı Ankara Milletvekili Mustafa Destici, HDP Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), 2019 Aralık ayına ait Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD'nin düzenlediği operasyonla öldürülmesinin ardından İran'daki gelişmeler takip ediliyor. 

GÜNCEL

-NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında TOBB’un tüm üyelerine Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hizmeti sunacak. Bu işbirliğine ilişkin detaylar; İstanbul’daki TOBB Hizmet Binası’nda düzenlenecek basın toplantısı ile aktarılacak. (Saat:13.30)

SPOR

-Beşiktaş Sompo Sigorta, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin 13. haftasında BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde Neptunas Klaipeda ile karşılaşacak. (Saat:20.00)

-Fenerbahçe Öznur Kablo, Euroleague'de PF Famila Basket Schio ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (Saat:22.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.