Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Gündemde Bugün-28 Şubat 2018 Çarşamba

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir'deki Resmi temaslarını tamamlayarak Moritanya'nın başkenti Novakşot'a geçecek. Moritanya Cumhurbaşkanı Muhammed Veled Abdulaziz ile baş başa ve heyetler arası görüşecek. Moritanya Cumhurbaşkanı Muhammed Veled Abdulaziz ortak basın toplantısı düzenleyecek. Moritanya'daki temaslarını tamamladıktan sonra Senegal'e hareket edecek.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Genel Merkez’de "28 Şubat Darbesi: İnsan Haklarına Balans Ayarı" Etkinliğine katılacak. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez'de Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

BAKAN AĞBAL ANKARA'DA

-Maliye Bakanı Sn. Naci Ağbal, Sheraton Otel'de 29. Vergi Haftası kapsamında gerçekleştirilecek olan İnteraktif Vergi Dairesi tanıtım toplantısına katılacak ve bir konuşma yapacak. (Saat:09.30)

BAKAN DEMİRCAN ANKARA’DA

-Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi’nde TÜSEB tarafından düzenlenen “28 Şubat Nadir Hastalıklar Günü Toplantısı” na katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA’DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, The Ankara Otel’de Türkiye’de Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Uygunluk Değerlendirme faaliyetleri çalıştayına katılacak. (Saat:09.30)


BAKAN EROĞLU ANKARA’DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Meyra Palace Otel’de Su Kaynaklarının Sayısallaştırılması Projesi Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN SARIAROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, AK Parti Polatlı İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılacak. (Saat:19.00)


TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, İcra ve İflas Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı görüşülecek. (14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Dilekçe İle İnsan Haklarını İnceleme Karma Alt Komisyonu’nda, Kamu Denetçiliği Kurumunun (KDK) Verdiği Tavsiye Kararlarına Uymayan/Uyamayan Ya Da KDK'nın İstediği Bilgi Ve Belge Taleplerine Olumlu Yaklaşmayan Kurum Temsilcilerinin Dinlenmesi. (10.30)
-KİT Alt Komisyonu’nda Türkiye Halk Bankası AŞ. (2015-2016) (11.00)
-Madde Bağımlılığı Araştırma Komisyonu’nda, İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık İstihbarat,Harekat Ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı (KİHBİ) Sunumu,Adalet Bakanlığı - Kanunlar Genel Müdürlüğü Sunumu (11.00)
-Madde Bağımlılığı Araştırma Komisyonu’nda, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Sunumu, Diyanet İşleri Başkanlığı Sunumu (14.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp,İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek basın toplantısı düzenleyecek. (10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı lV. Çeyrek İnşaat İşgücü Girdi Endekslerini ve Ocak ayı Dış Ticaret İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)


DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor
.

SPOR

-Galatasaray Kadın Basketbol Takımı EuroCup Women Çeyrek Final ilk hafta maçında Ahmet Cömert Spor Salonu’nda İspanyol temsilcisi SPAR Citylift Girona'yı ağırlayacak. (Saat:19.30)

-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek finalinde Sopron Basket-Fenerbahçe ve Yakın Doğu Üniversitesi-Bourges karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00-20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.