Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis demet akalın zorlu psm Sertab Erener Aleyna Tilki gülben ergen cem yılmaz Ebru Gündeş tarkan

Gündemde Bugün-29 Ağustos 2017 Salı
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Kurultayı'nın dördüncü gününde Kocadere köyünde kahvaltıya, Adalet Anıtı'na isim yazılmasına katılacak ve Adalet Kurultayı Sonuç Bildirgesi'ni açıklayacak. (Saat:08.30-10.00-17.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Bala Kaymakamlığını, AK Parti Bala İlçe Başkanlığını, Bala Belediyesini, Bala Pazar Yerini ziyaret edecek ve Ahmet Hamdi Akseki Camii'de Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Muhammed Meriç'in Cenaze Törenine katılacak. (Saat:10.30-10.45-11.15-11.30-12.50)

BAKAN ARSLAN KARS'TA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Sarıkamış İlçe Kongresine katılacak, Kafkas Harekatı Araştırma Merkezinde, Kars Lojistik Merkezi İnşaatında İncelemelerde bulunacak, Kars Valililğini ziyaret edecek ve Kalem Kitap Kahve Evi Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.00-12.30-14.30-15.30-16.30)  

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekonomik Güven endeksi ve Dış Ticaret İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

SPOR
-
Dünya Judo Şampiyonası Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de devam ediyor.




 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.