Gündemde Bugün-29 Ağustos 2019 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, JW Marriott Otel'de Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül Törenine katılacak. (Saat:20.00)

BAKAN TURHAN MARDİN'DE

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Mazıdağı’nda ETİ Bakır AŞ Tesislerini, Midyat Belediyesini, Mardin Valiliği’ni,  Mardin Büyükşehir Belediyesi’ni ve Mardin AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. (Saat:10.30-13.30-14.30-15.00-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran ayı Katı Yakıtlar İstatistiklerini ve Temmiz ayı Dış Ticaret İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TZOB Genel Merkezi’nde basın toplantısında, Ağustos ayı itibarıyla üretici, hal, pazar ve market fiyatlarını, üretici-market fiyat farklarını, fiyatlardaki değişimlerin nedenlerini açıklayacak. Bayraktar, üreticinin beklentilerini dile getirecek, Yaklaşan pamuk hasadını değerlendirecek. (Saat:10.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası 1. Turu oynanacak 12 karşılaşma ile tamamlanacak.  

-UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanşı oynanacak maçlarla tamamlanacak. Temsilcimiz Trabzonspor sahasında AEK Atina'yı konuk edecek. (Saat:20.30) 

-A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2019 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası A Grubu’ndaki son maçında liderlik için Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. (Saat:19.30)

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2019-2020 sezonu grup maçlarının kura çekimi Monaco'da yapılacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.