Gündemde Bugün-29 Aralık 2018 Cumartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda 31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN TURHAN GAZİANTEP'TE

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Mutfak Sanatları Merkezi'nde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Koordinasyon Toplantısına katılacak, Valiliği ziyaret edecek, GAZİRAY Şantiyesi ve Yol Güzergahında ve Gaziantep-Nizip Yolu İncelemede bulunacak. (Saat:10.00-13.00-14.00-14.45)

BAKAN KURUM RİZE'DE

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İl Değerlendirme Toplantısına katılacak, Kentsel Dönüşüm Alanları Saha İncelemesinde bulunacak. (Saat:09.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasına Bahçeşehir Koleji-Tofaş, Türk Telekom-Galatasaray, Sakarya BŞB-Banvit karşılaşmalarıyla devam edilecek. (Saat:13.00-15.15-17.30)

-Kadınlar Basketbol Süper Ligi 12. haftasında Mersin BŞB-Kırçiçeği Bodrum, Fenerbahçe-Bellona Kayseri Basketbol, İzmit Belediyespor-Çukurova Basketbol, Botaş-Galatasaray karşılaşmaları yapılacak. (Saat:14.00-15.30-17.00-18.30)  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.