Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Gündemde Bugün-29 Eylül 2020 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:15.00)

BAKAN ALBAYRAK İSTANBUL'DA

-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Ataşehir Hizmet Binası'nda Yeni Ekonomi Programı 2021-2023 Lansman Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos ayı Motorlu Kara taşıtları verilerini ve Eylül ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Misli.com Sultanlar Ligi’nde 6. hafta Sistem9 Yeşilyurt-Aydın B.Şehir Bld., Beşiktaş – Karayolları, Kuzeyboru – Galatasaray HDI Sigorta, Sarıyer Bld. – Nilüfer Bld., Beylikdüzü Vol. İht. – Türk Hava Yolları, Eczacıbaşı VitrA – PTT karşılaşmaları ile başlayacak. (Saat:14.00-16.30-17.00-17.00-19.00-19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.