Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gündemde Bugün-29 Kasım 2017 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Orman Bakanlığı Toplu Açılış Törenine katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Gambiya Büyükelçisi Kemeseng S. M. Jammeh’in ve Sudan Büyükelçisi Yousıf Ahmed El Tayeb Yousıf El Kordofani’nin Güven mektuplarını kabul edecek. (Saat:14.00-16.00-16.45)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, JW Marriott Hotel'de NETAŞ 50’nci Yıl Ankara Zirvesine katılacak. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Basına Kapalı olarak gerçekleştirilecek Partisinin Parti Meclis Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00) 

BAKAN ELVAN ANKARA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ankara Sanayi Odası Kasım Ayı Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  Teşrifleri ile 375 Tesisin Toplu Açılış Merasimine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Bilkent Otel'de 5. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesine, Green Park Otel'de KOSGEB "Stratejik Ürün Geliştirme Programı" na ve Japonya Büyükelçiliği Residansı'nda Japonya Milli Gün Resepsiyonuna katılacak. (Saat:10.00-14.00-19.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hilton İnn'de Ulusal Siber Savunma 2017 Tatbikatına, JW Marriott Hotel'de Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleri ile NETAŞ 50’nci Yıl Ankara Zirvesine ve Green Park Otel'de BTK ve KOSGEB arasında Stratejik Ürün Desteği Projesi Protokol Törenine katılacak. (Saat:10.00-11.00-14.00)   

TBMM GÜNDEMİ

-Meclis Genel Kurulu’nda, Yüksek Seçim Kurulunun Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Teklifi görüşülecek. (14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal,CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, AK Parti Erzirim Milletvekili İbrahim Aydemir, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, HDP Gaziantep Milletvekili Mahmut Toğrul basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Eleme Turu ilk maçlarına 6 karşılaşma ile devam edilecek. Batman petrolspor-Atiker Konyaspor, Kasımpaşa-Boluspor, Demir Grup Sivasspor-Bucaspor, Kardemir Karabükspor-İstanbulspor, Adanaspor-Bursaspor ve Fenerbahçe-Adana Demirspor maçları oynanacak. (Saat:13.00-14.30-16.00-16.30-18.45-20.30) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.