Gündemde Bugün-3 Ekim 2017 Salı

TÜRKİYE

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Grup Toplantısına katılacak, Eskişehir'de Alp Havacılık Helikopter İş Merkezi Tesisleri'nin açılışına katılacak ve Çankaya Köşkü'nde Ürdün Temsilciler Meclisi Başkanı Atef Tarawneh ile görüşecek. (Saat:11.15-14.00-17.30)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP, HDP ve MHP Grupları toplanacak. (Saat:11.15-13.30-12.30-10.30) 

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Aile Bütünlüğünü Olumsuz Etkileyen Unsurlar İle Boşanma Olaylarının Araştırılması ve Aile Kurumunun Güçlendirilmesi İçin Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonunun raporu görüşülecek. (15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-İçişleri Komisyonu’nda Nüfus Hizmetleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Enflasyon rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.