Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan abd

Gündemde Bugün-3 Eylül 2017 Pazar
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Beyköy İlçe Başkanlığını, Kaynaşlı İlçesini, Teknopark'ı, Yığılca'yı, Boğaziçi İlçesini ve Akçakoca İlçesini ziyaret edecek. (Saat:11.00-12.00-15.00-16.00-17.00-18.00)     

BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Çamlıyayla İlçe’de Bayramlaşma programına katılacak,  Toroslar/Ayvagediği Yaylasında Bayramlaşma programına katılacak, Mersin Şehitliğini ziyaret edecek ve Erdemli/Avgadı Yaylasında Bayramlaşma programına katılacak. (Saat:11.00-13.30-15.00-17.00) 

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-
Orman Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İhsaniye İlçesinde, Dazkırı İlçesinde, Dinar İlçesinde, Sinanpaşa İlçesinde Bayramlaşma Merasimlerine katılacak. (Saat:11.00-13.30-15.00-17.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Çin'de 9. BRICS Zirvesi’nin açılış oturumu yapılacak.
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-2017 Avrupa Basketbol Şampiyonasının dördüncü gününde A ve B gruplarında üçüncü maçlar yapılacak. A Grubu'nda Fransa-İzlanda, Slovenya-Yunanistan, Finlandiya-Polonya, B Grubu'nda ise Gürcistan Ukrayna, Litvanya-İtalya, Almanya-İsrail karşı karşıya gelecek.
-Dünya Judo Şampiyonası, takım müsabakalarıyla sona erecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.