Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ABD Başkanı Donald Trump deaş 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı meclis

Gündemde Bugün-3 Kasım 2017 Cuma

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda Manisa İli Toplu Açılış Törenine, Vestel Venüs Akıllı Telefon ve Tablet Fabrikası ve Zorlu Meta Nikel Kobalt Tesisi Açılışına ve Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti Manisa İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak. (Saat:14.30-16.30-18.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Erzincan Üniversitesi'nde  Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi'nin açılışınına katılacak, Erzincan Üniversitesi 2017-2018 Akademik yıl açılışı ve fahri doktora tevcih törenine katılacak ve Altınpark'ta iş dünyası ve STK temsilcileriyle biraraya gelecek. (Saat:14.00-14.30-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Keşan Belediyesi Hizmet Binası ve Pazaryeri açılışına, Uzunköprü Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Açılışına, Havsa Belediyesi Arıtma Tesisi açılışına, Süloğlu Belediyesi çok amaçlı kültür merkezi  ve İçme suyu şebekesi temel atma törenine, Edirne Belediyesi toplu açılış ve temel atma törenine ve Edirne İl Binası açılışına katılacak. (Saat:11.00-12.30-14.00-15.00-16.00-17.30)

BAKAN ELVAN KARAMAN VE MERSİN'DE

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Karaman Valiliğini ziyaret edecek, Muhtarlar ve Çiftçiler ile toplantı yapacak, Karaman Belediye Başkanlığını, Karaman AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, DSİ Tesisleri Toplu temel atma törenine katılacak, Mersin Valiliğini ziyaret edecek ve DSİ Tesisleri Toplu temel atma törenine katılacak. (Saat:08.40-09.00-10.00-10.30-11.00-14.00-15.30)

BAKAN ÖZHASEKİ HATAY'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay Valiliğini, Antakya Belediye Başkanlığı'nı  ziyaret edecek, Antakya Belediyesi Kentsel Dönüşüm Alanında İnceleme ve Proje Yıkım başlangıcına katılacak ve Hatay AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ve Belediye Başkanları İstişare Toplantısına katılacak. (Saat:13.30-15.30-16.00-17.00)

BAKAN ÖZLÜ ZONGULDAK'TA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak'ın Cenaze Törenine katılacak. (Saat:12.43)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının bütçesi görüşülecek(10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, HDP Grup Başkanvekili Filiz Krestecioğlu, HDP Ağrı Milletvekilleri Dirayet Taşdemir ve Berdan Öztürk, İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Mustafa eneroğlu basın toplantısı yapacak. (Saat:11.30-13.00-13.30-14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fatih Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi'nde "Uluslararası 2. Kıraat Sempozyumu" ile "Haseki Abdurrahman Gürses Eğitim Merkezi ve Reisü'l Kurra Makamı" açılış törenine katılacak. (Saat:09.30-11.00)

SPOR

-Süper lig'in 11. hafta açılış maçında lider Galatasaray Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumunda Gençlerbirliği'ni konuk edecek. (Saat:20.00)

-TFF 1. Lig'in 11. hafta açılış maçında Gazişehir Gaziantep Futbol Kulubü ile Grandmedical Manisaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

-THY Avrupa Ligi'nin 5. haftasında Anadolu Efes sahasında İspanya'nın Unicaja Malaga takımı ile karşılaşacak. (Saat:20.30)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.