Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia

Gündemde Bugün-3 Mayıs 2019 Cuma

TÜRKİYE

-31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camii Açılış Törenine, İstanbul Kongre Merkezinde Türkiye İnovasyon Haftası İnovalig Ödül Törenine ve (Vahdettin Köşkü'nde Misafir Devlet ve Hükümet Başkanları ile Yabancı  Konuklara Verilecek Akşam Yemeğine katılacak. (Saat:12.00-15.30-18.30) 

BAKAN SELÇUK DİYARBAKIR'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kahvaltıcı Kadri'nin yerinde Milletvekilleri, Hayırseverler, İş İnsanları ile Toplantı yapacak, Diyarbakır Valiliğini, Ziya Gökalp Anadolu Lisesini, Diyarbakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret edecek, Dicle Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları programına katılacak. (Saat:09.30-11.00-11.30-13.00-15.30)

BAKAN TURHAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Grand Tarabya Otel'de Dünya Posta Birliği (UPU) Ecom@Afrika Projesi ile E-Ticaret Erişimi Toplantısı’na katılacak. (Saat:10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayı Enflasyon Rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Venezüela'da yaşanan darbe girişimi takip ediliyor. 

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

EĞİTİM

-Anadolu Medeniyetler Müzesinde başlayan “Müzede Eğitim Etkinlikleri” pilot eğitimi tanıtım programı, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Adnan Boyacı’nın katılımıyla gerçekleştirilecek. (Saat:10.00)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta açılış maçında Demir Grup Sivasspor - Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Spor Toto 1. Lig'in 32. haftası Adanaspor - Altınordu, Bolusspor - Hatayspor maçlarıyla başlayacak. (Saat:19.30-19.30)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 29. hafta açılış maçında Türk Telekom ile Darüşşafaka Tekfen karşı karşıya gelecek. (Saat:19,00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.