Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Gündemde Bugün-3 Ocak 2019 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde  Irak Cumhurbaşkanı Berham Salih'i kabul edecek, Vietnam Büyükelçisi Tran Quang Tuyen’in, Hırvatistan Büyükelçisi Hrvoje Cvitanovic’in ve Ekvator Ginesi Büyükelçisi Moises Mba Nchama’nın Güven Mektuplarını ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:11.00-15.30-16.15-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK toplantısına başkanlık edecek. (Saat:13.30)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ASELSAN Macunköy Tesislerinde ASELSAN ile Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü İmza Törenine katılacak. (Saat:12.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 Aralık ayı Enflasyon rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

-Resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Türkiye’ye gelecek olan Pakistan Başbakanı Imran Khan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Pakistan’ın Ankara Büyükelçiliği tarafından düzenlenecek çalışma yemeğine katılacak. OBB Kabul Salonu’nda gerçekleştirilecek yemekte, Türkiye ve Pakistan arasındaki ticaret ve yatırım ilişkileri ele alınacak. (Saat:20.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DSP Genel Merkezi'nde Demokratik Sol Partinin 31 Mart Yerel Seçimlerinde  izleyeceği politikalara yönelik bir Basın Toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00)

SPOR

-Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, EuroCup Women play-off turu ilk maçında İspanyol temsilcisi Lointek Gernika Bizkaia’ya konuk olacak. (Saat:22.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.